Gezond (beweeg)gedrag kun je leren!

Oefentherapie is een paramedische behandelmethode, gericht op het opheffen, verminderen of voorkomen van lichamelijke klachten van het bewegingsapparaat door gedragsverandering en zelfstandigheid te stimuleren. Een oefentherapeut analyseert probleemgedrag en onderzoekt de mogelijke oorzaken van uw klachten. Samen met uw therapeut ontwikkelt u een behandeling ontworpen naar uw persoonlijke behoeften, zorg op maat. 

Het veranderen van probleem gedrag is een van de doelen in een oefentherapeutische behandeling. Dit kan verschillen van houdings- en bewegingspatronen, een balans tussen belasting & belastbaarheid, timemanagement/plannen, negatieve gedachten en overtuigingen en nog veel meer. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Uw eigen bijdrage in dit proces is van groot belang. Zelfstandig, maar met passende begeleiding van uw therapeut, werkt u naar uw herstel toe. Het voordeel van gedragsverandering is dat klachten vaak blijvend verdwijnen. Veel behandelingen worden vergoed, kijk voor meer informatie over de tarieven op de tarieven pagina.

Wat kenmerkt Oefentherapie Cesar?

• het probleem bij de wortel aanpakken
• voorkomen van terugkerende klachten
• zelf actief meewerken aan herstel