Slaapproblemen en vermoeidheid

Last van slapeloosheid? Moeite met inslapen? Ervaart u veel vermoeidheid en belemmerd dit uw dagelijks leven? Misschien is slaapoefentherapie dan wat voor u.

Slapeloosheid is een veel voorkomend kwaal wat grote gevolgen kan hebben op het functioneren van de mens in het dagelijks leven. Hierbij kunt u denken aan concentratie problemen, vergeetachtigheid en vermindering van andere cognitieve functies. Daarnaast hebben slaapproblemen een grote invloed op uw belastbaarheid, energieniveau, humeur en emoties. Kortom het kan zorgen voor een enorme belemmering in het doorlopen van het dagelijks leven soms met grote gevolgen, zeker als de slapeloosheid al lang bestaat. 

Samen met uw oefentherapeut wordt er  inzicht en bewustwording gecreëerd in verschillende factoren die een negatieve of positieve invloed hebben op uw slaap. Door grip te krijgen op deze factoren en uw gedrag hierin ten positieve te veranderen is het mogelijk uw slaap sterk te verbeteren en klachten ten gevolgen van de slaapproblemen, te verminderen.

Interesse? Bel ons voor meer informatie.